На Миколаївщині поліцейські жорстоко побили чоловіка після обшуків (фото)

У Миколаєві повідомили про підозру начальнику відділення, оперуповноваженому і начальнику сектору кримінальної поліції одного з відділів поліції ГУНП в області, а також курсанту Національної академії внутрішніх справ у зв'язку з перевищенням повноважень. Про це повідомляє прес-служба Держбюро розслідувань.

З'ясувалося, що троє правоохоронців і курсант, який був направлений до відділу поліції для забезпечення громадської безпеки та порядку, вчинили насильство над громадянином.

Слідством встановлено, що в березні 2020 року правоохоронці під час обшуку в рамках кримінального провадження за фактом розкрадання електричної енергії виявили та вилучили обладнання для майнінгу криптовалюти Asic Bitmain Antminer в кількості 544 штуки і незаконно встановлений трансформатор.

Потім, 21 квітня 2020 року поліцейські провели обшуки у громадянина, який, за версією слідства, був причетний до злочину і адміністрував вказане обладнання. Після обшуку потерпілий був доставлений у відділення поліції, де його побили.

Також слідчі ДБР встановили, що працівники поліції незаконного відсторонили вилучене обладнання для майнінгу.

За цим фактом розпочато досудове розслідування і в ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання інспектора Миколаївської поліції слідчі виявили і вилучили зазначене обладнання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення