На Миколаївщині поліція забила чоловіка насмерть, - ЗМІ

 Depo

На Миколаївщині в смт Криве Озеро кілька сотень місцевих жителів зібралися біля будинку забитого до смерті напередодні співробітниками поліції Олександра Цукермана - люди вимагають справедливого розслідування злочину. Про це повідомляє видання Преступности. Нет

За словами місцевих жителів, трагедія сталася напередодні вночі. Олександр повернувся додому напідпитку і поскандалив з дружиною.

"Приїхала ментовка, він трохи побушував. Але прибігла його мама, посадила в автомобіль, що стояв в гаражі, і він заснув. Але менти витягли його з машини у двір, і забили насмерть палицями, ногами і руками. Перед цим йому одягли наручники, руки були за спиною. Він почав харкати кров'ю, мама закричала. А вони йому сказали: "ти ще не цим будеш харкати", - розповіла місцева мешканка Інна.

Наразі біля будинку загиблого зібралося кілька сотень людей, які не дають вивезти тіло Олександра на судово-медичну експертизу в Первомайськ. "Люди всі проти, щоб везли в Первомайськ. Тут ментура вся з Первомайська. Вони в Кривому роздмухують тут беззаконня. Вчора хлопчика ледь не побили за те, що він був без шолома. А недавно чоловіка дістали з автомобіля і побили на очах у дружини. Теж з Первомайська міліціонери. У нас тут первомайська мафія в особі ментів", - розповіла жінка.

Зараз до присутніх приїхав тільки місцевий прокурор, проте нічого конкретного їм не сказав. Люди готові стояти і далі, поки винні не будуть покарані. Але чи не основним настроєм в натовпі є бажання власноруч покарати співробітників Первомайського відділу поліції.

В ГУНП поліції поки цю ситуацію не прокоментували.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення