На Миколаївщині сталася пожежа на сміттєвому полігоні (фото)

На Миколаївщині сталась пожежа на території полігону побутових відходів КП “Санітарна очистка міста”. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Миколаївській області.

“16 квітня о 17:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на міському полігоні твердих побутових відходів комунального підприємства "Санітарна очистка міста" у селі Таборівка Вознесенського району Миколаївської області. Вогнеборцями з’ясовано, що вогонь поширився на загальну площу 7 га”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що завдяки вчасно вжитим заходам, о 21:00 пожежу локалізовано. Ліквідація наразі триває, оскільки по периметру є тліючі осередки, подекуди із відкритим горінням. Загалом з початку гасіння залучалось 13 одиниць техніки та 41 чоловік, з яких: 6 автомобілів ДСНС, від комунальних підприємств - бульдозер та 3 водовозки, по 1 одиниці від ДП “Вознесенське лісове господарство” та військової частини.

Зазначається, що це вже друга пожежа в квітні, коли рятувальникам доводиться декілька діб чергувати на місці та поливати купу тліючого сміття.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення