На Миколаївщині сталося жахаюче братовбивство: всі подробиці

У Калинівці на Миколаївщині чоловік вбив молодшого брата і викликав поліцейських. Проте у своєному зізнаватися не став. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"До відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річного мешканця с. Калинівка про те, що у одній із кімнат будинку він виявив тіло 33-річного брата. Під час огляду експерт виявив на тілі померлого колото-різані рани тулуба. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний заявник. Напередодні брати розпивали спиртні напої, а згодом почали сваритися, у якийсь момент старший із братів схопив ножа та декілька разів ударив ним молодшого", - йдеться у повідомленні.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник ліг спати, а зранку виявив брата померлим. Однак зізнаватись у скоєному не став, надавши слідству недостовірну інформацію.

Наразі за процесуального керівництва прокуратури чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину та найближчим часом суд обере йому запобіжний захід

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство". За скоєне зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення