На Миколаївщині у ДТП постраждали четверо дітей

 УНН

У ДТП на Миколаївщині постраждали шестеро людей, серед яких четверо дітей. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Так, 21 липня, близько 19:30 в Очаківському районі поблизу села Рівне на закругленій ділянці дороги 32-річний водій легкового автомобіля ЗАЗ, за попередніми даними, не впорався із керуванням та допустив виїзд на узбіччя, де транспортний засіб перекинувся.

В результаті ДТП з тяжкими травмами були госпіталізовані пасажири авто: дружина водія та їхня малолітня донька 2018 р.н. Також забої та садна отримали ще троє їхніх дітей (двоє 10-ти років та трирічна дівчинка), після надання медичної допомоги вони лікуватимуться амбулаторно. Водій "Запорожця" зазнав незначних тілесних ушкоджень.

Відомості про вказану дорожньо-транспортну пригоду внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення