На Миколаївщині вибухнула багатоповерхівка: знесло два поверхи, 4 квартири вщент зруйновані (фото, відео)

У місті Нова Одеса стався вибух газу у п’ятиповерховому житловому будинку, внаслідок чого постраждали 3 особи, а також зруйновано 2 поверхи. Зруйновано 2 квартири на четвертому та 2 квартири на п'ятому поверхах. Про це інформує ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

"27 листопада до ДСНС надійшла інформація, що у місті Нова Одеса у кутовій частині п’ятиповерхового житлового будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5 поверсі), внаслідок чого зруйновано 4 та 5 поверхи", - йдеться в повідомленні.

Станом на 10:50 на 5-у поверсі постраждало 3 особи, які врятовані ДСНС та передані медикам. Повідомляється, що в однієї особи попередньо перелом руки та пошкодження хребта, 2 особи знаходяться у шоковому стані.

Внаслідок вибуху газу в Новій Одесі з житлового будинку, де зруйнувало два поверхи, евакуйовано 50 мешканців. Проводяться аварійно-рятувальні роботи щодо пошуку можливо заблокованих 3 осіб.

Станом на 13:00 на місці вибуху в житловому будинку в ході демонтажу зруйнованих елементів будинку виявлено тіло непритомної жінки з квартири на 4 поверсі. За даними Нацполіції, вона проживала сама.

Краном ДСНС проводяться роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку. Залучено 107 осіб та 24 одиниць техніки, у тому числі 2 кінологічні розрахунки та психологи ДСНС, Національна поліція, облгаз, обленерго. Працює штаб з ліквідації наслідків події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення