На Миколаївщині військовослужбовець застрелив двох товаришів по службі

 Новости - N

В одному із сіл Баштанського району Миколаївської області 38-річний військовослужбовець із автомата застрелив двох товаришів по службі. Про це повідомляє пресслужба Центрального районного суду м. Миколаєва.

Згідно з матеріалами клопотання, підозрюваний перебував у домоволодінні, в одному із населених пунктів Баштанського району разом із двома іншими військовослужбовцями його ж військової частини, де вони тимчасово проживали. Внаслідок вживання алкогольних напоїв у нього виник словесний конфлікт із товаришами по службі.

«Під час конфлікту підозрюваний взяв у своїй кімнаті автомат і зробив кілька пострілів у бік останніх. Внаслідок отриманих поранень двоє військовослужбовців загинули», - сказано у повідомленні.

У суді було розглянуто клопотання щодо застосування запобіжного заходу щодо 38-річного військовослужбовця, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.1 ч.2 ст.115 КК України.

У судовому засіданні підозрюваний не заперечував проти підозри та обрання йому виняткового запобіжного заходу. Його захисник підтримав позицію свого клієнта.

За результатами розгляду, слідчий суддя Володимир Лященко прийняв застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення