На Миколаївщині викрали і побили двох друзів

 СЕГОДНЯ

У Миколаївській області викрали і побили молоду людину. П'яні жителі одного з сіл Вознесенського району за допомогою дерев'яної палиці і сокири вирішили самостійно "розібратися" з односельцем, якого сусіди запідозрили в крадіжці. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Нетверезі зловмисники, увірвавшись вночі в будинок 28-річного "підозрюваного", забрали чоловіка з дому, затягли в мікроавтобус Ford Transit і, переміщаючись з одного безлюдного місця до іншого, били його і вимагали зізнатися в скоєнні крадіжки. Потерпілому довелося навіть вистрибувати з автомобіля на ходу, тікаючи від злочинців", – повідомляють правоохоронці.

В цей час мати викраденого розповіла про викрадення одного свого сина і попросила допомогти.

"Зустрівши по дорозі зловмисників, жінка і хлопець стали розпитувати у них, куди подівся чоловік. У відповідь громадяни силою посадили в автомобіль 25-річного товариша потерпілого, після чого вивезли його до річки Південний Буг, де до ранку били", – додають правоохоронці.

Постраждалі звернулися за допомогою в лікарню, а медики повідомили про подію в поліцію. За викрадення людей зловмисникам загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі. Слідчі дії тривають. Підозрювані затримані.

Очікуються висновки лікарів про ступінь тяжкості отриманих постраждалими тілесних ушкоджень потерпілими. Залежно від результатів експертизи можлива перекваліфікація кримінальних проваджень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення