На Миколаївщині водій BMW на смерть збив пішохода, який перебігав дорогу

На Миколаївщині у с. Мішково-Погорілове під колесами BMW загинув пішохід. Смертельна аварія сталася 20 березня близько 19:10. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"30-річний водій автомобіля BMW X5 скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину автодороги Н-11 у невстановленому місці. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер. Наразі правоохоронці встановлюють обставини автопригоди та особу загиблого чоловіка", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого" та проводять розслідування.

"Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або телефонувати (063)802-68-98, 102", - також розповіли у пресслужбі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення