На Миколаївщині затримали чоловіка за вбивство співмешканки

Правоохоронці затримали чоловіка, який завдав смертельні ножові поранення своїй співмешканці в Миколаївській області. Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївській області.

Так, 25 листопада в поліцію надійшло повідомлення від 61-річної місцевої жительки про те, що померла її 40-річна сусідка.

Заявниця розповіла, що ввечері до неї зайшов сусід і повідомив про смерть своєї співмешканки. Знаючи про те, що сусіди випивають і можуть з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків, жінка вирішила викликати крім швидкої ще й правоохоронців.

На місці події, в одній з кімнат будинку правоохоронці виявили тіло 40-річної жінки. Експерт виявив численні тілесні ушкодження, за його висновком смерть жінки настала в результаті проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини з пошкодженням серця.

Співмешканець потерпілої, який раніше вже відбував покарання за скоєння крадіжки, зізнався, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між подружжям розгорілася сварка, яка переросла в бійку і, в якийсь момент він, вихопивши ніж з рук своєї співмешканки, наніс їй удар в область грудної клітки.

Слідче відділення почало кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому оголосили про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення