Загрожує до 8 років: на Миколавїщині підлітки пограбували магазин (фото)

У неділю 25 квітня близько 3:30 ранку до відділу поліції зателефонував 30-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що декілька хвилин тому двоє невідомих проникли в середину крамниці по вулиці Сидора Білого у м. Первомайськ та викрадають товар, перекидаючи ящики з награбованим через паркан. Про це повідомляє місцева поліція.

Від заявника поліцейські дізнались, що він мешкає по сусідству з торговельним закладом, тому, побачивши злодіїв, став кричати, щоб вони припинили вчиняти злочин. Прихопивши, що змогли, зловмисники втекли, залишивши один із ящиків, в якому знаходились плитки шоколаду та стіки кави.

За підрахунками власника магазина, завданий йому матеріальний збиток становить майже 3000 гривень. Це викрадені з каси гроші та вартість продуктів харчування.

Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 КК України «Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище». Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення