На морську блокаду Криму росіяни обіцяють відповісти вогнем "на ураження"

 УНИАН

Так званий перший віце-прем'єр окупованого Криму Михайло Шеремет попереджає організаторів блокад не виношувати плани про морську блокаду півострова, не йти на необачні вчинки.

Він зазначив, що всі стратегічні об'єкти анексованого Криму, в тому числі Керченська поромна переправа, взяті під охорону, передає РІА Новости.

"У нас все під контролем і посиленою охороною, тому шансів у них немає", - наголосив Шеремет. У свою чергу так званий віце-прем'єр кримського уряду" Руслан Бальбек вважає, що морська блокада Криму закінчиться з першою зустріччю з російськими кораблями.

"Морська блокада закінчиться з першою зустріччю з прикордонними кораблями Російської Федерації. Займатися піратством у російській економічній зоні зграя Іслямова не буде", - заявив він.

"Віце-прем'єр" нагадав, що російські прикордонники не церемоняться з порушниками і за необхідності відразу відкриють вогонь на ураження.

Нагадаємо, Ленур Іслямов - основний координатор блокади Криму - пообіцяв "морську блокаду" півострова слідом за транспортною та енергетичною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення