На обличчі була кров: у Лисичанську біля школи знайшли 7-річну дівчинку

 Depo

У Лисичанську на Луганщині, ввечері 19 грудня, з бікна багатоповерхового будинку випала дитина, яку мати залишила на свою подругу

Повідомляється, що 19 грудня, близько 20:00 в Лисичанську поліцейським анонімно повідомили, що у кварталі Центральному, біля школи №12, знаходиться дівчинка на вигляд семи років.

Коли вони прибули на місце, то знайшли дитину, яка була одягнена тільки в легку кофтинку і колготи.

"Обстеживши територію школи виявили дівчинку, яка сиділа на землі босоніж, ледве розмовляла і не могла ходити. На обличчі дитини була кров, на коліні удари. Патрульні негайно викликали швидку допомогу, і закутали дівчинку в теплу куртку", - йдеться у повідомленні.

Виявилося, що дитина випала з вікна другого поверху, будинку неподалік. Батьків удома не було.

"Опитавши сусідів поліцейські встановили мобільний номер матері і подзвонили їй. Незабаром збентежена мати прибігла додому. Зайшовши в квартиру вона почала шукати якусь подругу, на яку вона нібито залишила дочку, а сама пішла в аптеку", - розповіли поліцейські.

За попереднім діагнозом лікарів дитина отримала закриту черепно-мозкову травму. Про даний факт патрульні повідомили інспекторам ювенальної превенції, для подальшого з'ясування обставин у справі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення