На Обухівщині сварка між чоловіками закінчилася стріляниною (фото)

На Київщині поліцейські повідомили про підозру чоловікові, який вчинив замах на вбивство односельчан. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Польове Обухівського району відбулась стрілянина. В одному із будинків між трьома місцевими жителями виникла сварка. Під час суперечки 46-річний господар оселі взяв до рук мисливську рушницю та здійснив два постріли у бік односельчан. Після цього зловмисник сховав зброю під ліжко та зник з місця події", - йдеться у повідомленні.

У результаті 35-річного постраждалого госпіталізовано до медичного закладу з вогнепальним пораненням, а інший потерпілий – 37-річний чоловік – отримав першу медичну допомогу та відмовився від госпіталізації.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі за процесуальним керівництвом Кагарлицької місцевої прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення