На очах у дитини рубав меблі і двері: у Сумах затримали домашнього тирана (відео)

Повідомлення про домашнє насильство в одній із багатоповерхівок на вулиці Івана Сірка у Сумах патрульні отримали о пів на другу ночі, 25 квітня.

За кілька хвилин вартові порядку були вже на місці події. У під’їзді, на 8-му поверсі, вони зустріли заявницю, яка розповіла, що її співмешканець, перебуваючи в стані сп’яніння, почав погрожувати їй, а потім і зовсім почав громити все у квартирі сокирою. Під час сварки 38-річний чоловік виставив дружину та її матір за двері, а от їхня малолітня дитина залишилась у помешканні. На неодноразові прохання жінки та поліцейських відчинити двері чоловік не реагував. Натомість з квартири доносився плач 3-річної дівчинки та звуки розбитого скла.

На допомогу патрульним приїхали поліцейські роти особливого призначення. І вже разом, підручними засобами, вони відчинили двері до квартири. У самому приміщенні перед ними стояв чоловік із наляканою дитиною на руках. Вартові порядку, швидко зорієнтувавшись, вихопили дівчинку та передали матері. Самого ж чоловіка одразу затримали.

Уся квартира була розтрощена вщент: понівечені сокирою двері, меблі, речі, розбиті вікна. Та більше схвилював поліцейських стійкий запах газу. Зайшовши до кухні, патрульні виявили пошкодження системи газопостачання. Не гаючи ані хвилини, інспектори перекрили газопостачання у всьому будинку, адже витік газу становив загрозу для життя та безпеки мешканців майже 60 квартир. Також вартові порядку викликали аварійно-диспетчерську службу “104”, рятувальників та бригаду лікарів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення