На очах у юрби: у Дніпрі підлітки по-звірячому побили хвору дівчинку

 Обозреватель

У Дніпрі група підлітків сильно побила 14-річну дівчинку Лізу, яка страждає на діабет.

Інцидент стався на очах в усього двору, проте ніхто не наважився захистити дитину.

В той день Ліза гуляла у дворі зі своїми подругами, коли на неї накинулася 15-річна дівчинка, яка проходила повз, і почала її бити. Незабаром "на допомогу" підбігла подруга хуліганки, і Лізу били двоє.

Постраждала разом із подругами сиділа на лавочці. Діти почали дражнити її через діабет. Цієї миті повз проходила 15-річна Катя, яка сприйняла глузування на свою адресу і, облаявши Лізу матами, почала жорстоко бити дитину.

Ліза отримала численні садна і забиття хребта, на даний момент вона перебуває у відділенні нейрохірургії. За словами мами потерпілої, кривдниця входить до поганої компанії.

"Загалом їх - 60-70 осіб, і вони неодноразово ставали героями подібних ситуацій: то бомжа поб'ють, то ще щось. Так ось ця Катя - з їхнього загону. Дівчатка не були між собою знайомі. Коли я розмовляла з дітьми із двору, то вони сказали, що ця баришня протягом двох днів вистежувала мою дочку", - повідомила жінка.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області повідомили, що на даний момент відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.125 "Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення