На Одещині 12-річна дівчинка жорстоко познущалася над школяркою і записала відео (відео)

 ТСН

В Одеській області 12-річна школярка жорстоко побила свою ровесницю, а троє подруг кривдниці знімали все на відео, яке поширили у соцмережі.

В результаті потерпіла Дарина опинилася у лікарні із струсом мозку, забиттями і саднами. А її батьки звернулися до поліції, яка порушила кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень.

За словами побитої дівчинки, зі своєю кривдницею вона була ледь знайома, адже вони навчаються в різних школах. Водночас педагоги нападниці відгукуються про неї тільки позитивно, мовляв, добре вчиться, займається спортом і з усіма дружить. Щоправда зізнаються, що учениця має дуже запальний характер, й одразу після побиття прибігла до класної керівниці, зізнавшись у скоєному.

В обох школах запевнили, що намагаються розібратися у причинах конфлікту. В самій бійці брали участь дві дівчини, інші дві – однокласниця Дарини і подруга. Дорослі запевняють, що саме остання налаштувала кривдницю проти її жертви, а тапер вона ще й цькує потерпілу в соцмережах.

Ученицю ж, яка затіяла бійку, в школі попросили перевести до іншого навчальному закладі, оскільки в неї це не перший скандал.

"З дівчинкою проводилася робота неодноразово. З мамою ми вже зустрічалися з приводу того, що в неї є такі погані характеристики. Їм не місце в школі й узагалі в суспільстві", – заявила директорка Великодолинської ЗОШ №2 Валентина Чебанова.

І хоча кривдниця вже приходила просити вибачення, мама Дарини їх не прийняла. Каже, що не вірить у таке "щире" каяття, й вимагає публічних вибачень у соцмережі.

За словами жінки, у її доньки діагностували струс мозку, тепер вона лікується вдома під наглядом невролога. Після побиття у Даринки також з'явився постійний головний біль, вона не може спати.

"На неї чекає робота із психологом. Основне завдання – повернути дівчину до школи так, щоб вона почувалася комфортно і не відчувала цькувань чи образ із боку класного колективу", – зауважила директорка Валентина Чебанова.

Однак сама дівчинка про повернення до школи й думати боїться. Правоохоронці розслідують справу як побиття, та ймовірно, що через цькування в мережі її перекваліфікують на булінг. І тоді покарання понесуть усі причетні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення