На Одещині бандити побили та покинули у лісі 46-річну киянку (фото, відео)

На Одещині чоловіки побили, пограбували та кинули у лісі 46-річну киянку. Зловмисників затримали. Про це повідомляє місцева поліція.

Жінка приїхала до Одеси на день народження свого колишнього чоловіка, а після свята зібралася до Великомихайлівки, де знаходиться будинок, що дістався їй у спадщину. Поїхала вона туди разом з іменинником на таксі, яке він викликав.

В дорозі з’ясувалося, що таксист, який був з напарником, добре знайомий з її супутником, і до пункту призначення вона з ними не доїде. У Біляївському районі чоловіки звернули з дороги, кілька разів вдарили жінку в обличчя, а тоді під погрозою ножа та пістолета зняли з неї золоті сережки, обручку та ланцюжок, відібрали три з половиною тисячі гривень та телефон і поїхали геть.

З лісосмуги потерпіла самотужки дісталася до траси Одеса-Кучурган і вже там отримала допомогу від людей та звернулася до правоохоронних органів.

За підозрою у зазначеному злочині затримали на території Одеси таксиста та його рідного брата - уродженців сусідньої держави, 1983 та 1985 років народження. У чоловіків були вилучені ймовірні знаряддя злочину - ніж та пістолет, а також чек з ломбарду, куди вони здали частину речей потерпілої.

Дії фігурантів кваліфіковані за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. До обрання запобіжного заходу їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вживаються заходи щодо встановленню місця знаходження третього фігуранта справи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення