На Одещині чоловік кулаком вдарив дружину в обличчя: вона втекла до сестри, а на ранок померла

Поліцейські затримали 41-річного жителя Болградського району за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці, що призвели до її смерті. Про випадок повідомили у поліції Одеської області.

"Між цивільним подружжям під час вечірнього застілля та вживання алкогольних напоїв в орендованій ними квартирі в місті Арциз виникла сварка. З’ясовуючи стосунки, розлючений чоловік кулаком вдарив жінку по обличчю, а коли вона впала і вдарилася головою, не надав їй допомоги, а пішов геть. Образившись на кривдника, 34-річна потерпіла попросила знайомого відвезти її до сестри, а вранці стан її погіршився. Родичка викликала гості швидку допомогу, але до приїзду медиків вона померла", - розповіли подробиці у поліції.

За попередніми даними, смерть жінки настала від травми голови. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи, яку призначили слідчі.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку за місцем мешкання. Слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення