На Одещині чоловік намагався виїхати за кордон на даху вантажного потяга

 Думская

Порушника, який намагався перетнути кордон на потязі, виявили вчора прикордонники Білгород-Дністровського загону. Як повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби, при оформленні вантажного поїзда, що прямував до Молдови, прикордонники помітили невідомого, який ховався на даху одного з вагонів.

«На вимогу прикордонного наряду негайно спуститися на землю чоловік відповів нецензурною лайкою і спробував сховатися. Однак у результаті вжитих прикордонниками заходів він був затриманий», — йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, порушником, який за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп'яніння, виявився раніше судимий за розбій і згвалтування 33-річний громадянин України, мешканець Роздільнянського району Одеської області. Свій вчинок затриманий пояснив відсутністю документів для виїзду за кордон.

«Зараз затриманий притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 202 і ст. 185.10 Кпап і буде притягнутий до відповідальності за спробу порушення державного кордону», — підсумували у відомстві

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення