На Одещині чоловік побив 9-місячне немовля: подробиці від поліції

На Одещині чоловік побив дев’ятимісячного сина співмешканки, бо малюк заважав йому спати. За спричинення малюкові легких тілесних ушкоджень правопорушнику загрожує рік виправних робіт. Про випадок повідомили у поліції Одеської області.

"До Березівського районного відділу поліції звернулась місцева жителька і повідомила, що її маленького сина побив співмешканець. Поліцейські встановили, що чоловіка вночі розбудив плач дитини, він підійшов до нього і декілька разів ударив долонею по стегну. Мати малюка прокинулась і намагалась вгамувати співмешканця, однак той схопив хлопчика за обличчя пальцями і стиснув. Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином намагався "заспокоїти" дитину", - розповіли у поліції.

Медики оглянули малюка й діагностували йому синці на обличчі та стегні. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані дитиною тілесні ушкодження відносяться до категорії легких.

Справу кваліфікували як спричинення легкого тілесного ушкодження, частина 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Тягне за собою покарання штрафом до 850 грн або громадськими роботами до двохсот годин, або виправними роботами до одного року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення