На Одещині чоловік посварився з дружиною і вистрілив їй у груди

Жителя Подільського району, який поранив із пістолета дружину, затримали правоохоронці. Як повідомили у пресслужбі поліції Одеської області, конфлікт стався в селі Балтської територіальної громади.

Подружжя сварилося у дворі будинку 72-річного чоловіка. Він, почувши шум, взяв пістолет Stalker і спробував заспокоїти їх. Але 41-річний дебошир вирвав у нього з рук зброю і вистрілив жінці в груди, після чого пішов. 43-річну постраждалу госпіталізували з проникаючим вогнепальним пораненням грудної клітки та правої легені.

"43-річну постраждалу каретою швидкої допомоги доправили в лікарню, де їй діагностували проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки та правої легені з правобічним гідротораксом. Ці тілесні ушкодження є небезпечними для життя в момент заподіяння і відносяться до категорії тяжких", - розповіли у поліції.

Зловмисника затримали через кілька годин. Йому повідомили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 ККУ). Чоловікові загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення