На Одещині чоловік викинув непритомного сусіда до колодязя, від чого той помер

У Білгород-Дністровському районі Одеської області 34-річний чоловік вбив 63-річного сусіда, скинувши його у непритомному стані до колодязя. Про випадок розповіли у поліції.

"Дружина потерпілого повідомила до територіального відділу поліції про зникнення чоловіка. У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що громадянина, якого вони розшукують, запросив у гості сусід, чоловіки вживали алкогольні напої і посварилися. У ході суперечки господар оселі побив гостя, той впав і втратив свідомість. Припустивши, що постраждалий помер, правопорушник вирішив приховати тіло і скинув непритомного чоловіка до покинутого колодязя поблизу свого будинку", - повідомили у поліції.

Попередньо, потерпілий помер від отриманих внаслідок падіння з висоти тілесних ушкоджень. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили в якості речових доказів одяг зловмисника та небіжчика з біологічними зразками. Його направили на експертне дослідження.

"Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Підозрюваний наразі затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", - повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення