На Одещині чоловік влаштував пожежу у будинку через сварку з дружиною

На Одещині 50-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння облаяв та вдарив жінку за те, що вона відмовилася давати йому гроші на цигарки. Поки домашній агресор не вгамується, 50-річна потерпіла пішла відсидітися до сусідів, а він, щоб помститися їй за це, спробував спалити її будинок, підпаливши диван. На щастя, господиня вчасно помітила дим у вікні, і рятувальники швидко загасили вогонь, не давши поширитися далі дивану. Про це повідомляє місцева поліція.

З появою співробітників групи реагування патрульної поліції, що прибули слідом за вогнеборцями, правопорушник не лише не вгамувався, а, навпаки, став ще більш агресивним, на вимоги правоохоронців заспокоїтися не реагував і чинив їм опір при спробі підійти ближче. Чоловіка затримали і доставили до територіального відділу поліції.

«За вчинення домашнього насильства та злісну непокору законному розпорядженню поліцейських відносно правопорушника були складені протоколи за ч.1 ст.173-2 та ч.1 ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які вже скеровано до суду, - розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олег Чукань.

Зазначається, що за фактом спроби знищити майно співмешканки шляхом підпалу чоловіку повідомили про підозру за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання чекає на запобіжний захід. Максимальне покарання, яке загрожує затриманому - позбавлення волі на строк до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення