На Одещині чоловік зарізав співмешканця, а тіло викинув у яму туалету (фото, відео)

На Одещині чоловік зарізав свого знайомого, з яким разом орендував житло. Після убивства різник спробував приховати сліди злочину і кинув тіло вбитого у вигрібну яму. За підозрою у вбивстві знайомого з Донеччини поліцейські затримали 37-річного уродженця Вінницької області. Про це повідомили у Роздільнянському районному відділі поліції в Одеській області.

"Конфлікт між чоловіками, які спільно винаймали житло, стався під час розпивання алкогольних напоїв. Сварка переросла в бійку, під час якої підозрюваний спричинив товаришеві смертельні ножові поранення в груди. Щоб позбутися доказів злочину, правопорушник скинув тіло загиблого у яму туалету та спробував змити сліди крові зі знаряддя вбивства. Про те, що сталося у його будинку, поліцейських сповістив господар оселі", - йдеться у повідомленні.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази злочину, а фігуранта затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15-ти років.

Нині за фактом умисного вбивства триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення