На Одещині чоловік застрелив хворого брата

У селі Ліски Кілійського району Одеської області затримано чоловіка, який застрелив свого психічно хворого брата.

Про це повідомляє Нацполіція.

Відзначається, що конфлікти між чоловіками траплялися й раніше.

«Цього разу 43-річний чоловік вистрілив у старшого брата з рушниці. Підозрюваний пояснює свій вчинок тим, що весь день сварився з родичем, бо той, нібито, під дією алкоголю вимагав грошей на додаткову порцію», - повідомили в главку.

За словами підозрюваного, з вікна він побачив, родича, який біжить до нього з вулиці, і, щоб уникнути бійки, схопив рушницю і вистрілив. Від отриманого вогнепального поранення 48-річний постраждалий помер в автомобілі швидкої допомоги дорогою до лікарні.

З місця події поліцейські вилучили речові докази - рушницю, стріляну гільзу, закривавлений одяг.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження (ч.1 ст.115 КК України). Крім того, після проведення всіх необхідних експертиз, вирішуватиметься питання про притягнення чоловіка до відповідальності і за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, які зберігалися без відповідних дозвільних документів і, за словами правопорушника, були ним знайдені.

До обрання запобіжного заходу фігуранта затримали в порядку ст.208 КПК України.

За інформацією місцевих жителів, зазначені чоловіки - зведені брати. Старший страждав психічними розладами, і напередодні вбивства повернувся з психоневрологічного диспансеру після чергової госпіталізації. За словами очевидців, він часто проявляв агресію, міг завдати шкоди собі та іншим людям. Швидку допомогу викликав молодший брат.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення