На Одещині дебошир майже зарубав сокирою свого сина, але суд відправив його під домашній арешт

Поліцейські затримали жителя Одеського району за замах на вбивство сина. Чоловік сокирою вдарив потерпілого, спричинивши йому перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї, повідомили у Одеському районному управлінні поліції № 2.

"Подія сталася в селі Новоградківка. 58-річний зловмисник вживав алкогольні напої разом зі знайомим, провів гостя додому після застілля, а повернувшись, раптом схопив сокиру і вдарив нею 32-річного сина, який також знаходився в оселі. Потерпілий вибіг на вулицю та покликав на допомогу сусідів, а ті вже викликали "швидку" та поліцію", - йдеться у повідомленні.

Потерпілий пояснив, що живе разом із батьком і він у нетверезому стані постійно влаштовує сварки, але того дня жодного конфлікту не було.

Поліцейські вилучили з місця злочину сокиру та одяг з біологічними слідами, які скерували на експертизу, а фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру в замаху на вбивство, за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачене покарання позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення