На Одещині дід двічі вистрілив у голову онуку з рушниці, а тіло закопав на подвір’ї в ямі для вітряка (відео)

На Одещині 84-річний чоловік застрелив онука із зареєстрованої рушниці, закопав тіло на подвір’ї та брехав про його місце знаходження, щоб приховати злочин. Фігуранта затримали, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, повідомили у поліції.

Із заявою про зникнення 41-річного знайомого звернулася жителька села Нерубайське. Поліцейські одразу почали пошуки чоловіка, опитали його знайомих та дідуся, до якого він напередодні зникнення заходив у гості. За добу правоохоронці з’ясували: жителя Нерубайського вбили, і до злочину причетний саме дідусь потерпілого.

Наприкінці квітня між родичами на ґрунті неприязних стосунків виник словесний конфлікт, в ході якого дідусь схопив мисливську помпову рушницю та двічі поцілив у голову онукові. Той загинув від отриманих поранень, а зловмисник, щоб приховати скоєне, дочекався вечора і закопав тіло в яму, яка була підготовлена для встановлення вітряка на подвір’ї будинку.

Сусідам, які цікавилися відсутністю чоловіка, він розповідав, що онук мав бажання піти на службу до лав ЗСУ і, мабуть, займається саме цим.

Поліцейські провели санкціонований обшук домоволодіння правопорушника, в ході якого виявили тіло небіжчика та вилучили низку речових доказів, які становлять інтерес для слідства, у тому числі і рушницю.

Під тиском неспростовних доказів фігурант у скоєному зізнався, його затримали в процесуальному порядку.

"Він був пияком, продавав що треба і не треба з квартири", - розповів дідусь за причини сварок із онуком.

Слідчі повідомили літньому чоловікові про підозру в умисному вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення