На Одещині дуже п’яний водій BMW на зустрічці протаранив авто і покалічив 3-річну дитину (фото)

В Одеському районі унаслідок ДТП постраждала трирічна дитина. Автопригода сталася увечері в селі Троїцьке у неділю, повідомили у Відділі комунікації поліції Одещини.

"Водій автомобіля "BMW", рухаючись у напрямку села Яськи, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ", який їхав по ній. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався трирічний син водія "ВАЗу". Хлопчика доставили до лікарні, де йому діагностували закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом правої стегнової кістки", - йдеться у повідомленні.

Водії обох транспортних засобів не постраждали. Їх перевірили на стан сп’яніння – керманич "BMW" виявився нетверезим, в його організмі виявили 2,59 проміле алкоголю, другий водій був тверезим.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення