На Одещині жінка викинула дитину у вигрібну яму

41-річна жінка, перебуваючи у стані вагітності строком 38-40 тижнів, народила здорового хлопчика, якого викинула у дворовий туалет. Про це повідомляє Балтський райсуд міста Одеса.

"Не дивлячись на те, що обвинувачена пояснювала, що вона шкодує про вчинене та розкаюється, суд не визнав це як обставину, що пом’якшує покарання. Ставлення обвинуваченої до вчиненого нею кримінального правопорушення, її поведінка після вчинення злочину, а саме те, що вона не намагалася запобігти настанню смерті новонародженої дитини, намагалася приховати сліди злочину, під час судового розгляду неодноразово змінювала свідчення, надавала покази, які спростовуються іншими доказами, свідчать про відсутність вказаних обставин, що пом’якшують покарання",-йдеться у повідомленні

Вироком Балтського райсуду від 16.12.2019 засуджено за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України, яке кваліфікується як умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини, і останні 2 роки обвинувачена проведе у в’язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення