На Одещині хлопець убив односельця і закопав його тіло разом з велосипедом

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 19-річного жителя села Жеребкове Ананьївського району, який зник в кінці липня. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції

Як повідомили в прес-службі ГУНП, після отримання заяви про зникнення хлопця було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Почалися пошуки зниклого.

В ході проведення першочергових розшукових заходів з пояснень рідних, сусідів і знайомих поліцейські встановили, що останнім хлопця бачили в компанії 25-річного односельчанина. Однак той у розмові з правоохоронцями нервував, заперечував показання свідків і придумував собі різні безглузді алібі.

Для пошуку зниклого використовували службову собаку, яка привела оперативників до лісового масиву, розташованого на відстані близько кілометра від селища. На галявині серед дерев виявили пухку землю, розкопавши яку поліцейські виявили тіло зі слідами насильницької смерті.

Під тиском неспростовних доказів зловмисник зізнався, що напередодні вбивства вживав з односельцем алкогольні напої в покинутій будівлі. Під час застілля між чоловіками зав'язалась суперечка, в результаті якого злочинець вихопив ніж і наніс товаришеві кілька ударів ножем в живіт і грудну клітку, а коли потерпілий впав на підлогу, вдарив сокирою по потилиці. Залишивши жертву в безпорадному стані в будівлі, чоловік пішов додому. Щоб приховати сліди злочину, через два дні вночі він повернувся на місце, взявши з дому мотузку і пакет, упакував тіло і закопав його в лісі. Щоб відвести від себе підозру, він розібрав по деталях велосипед убитого, на якому той приїхав до будівлі, і також закопав його. А знаряддя вбивства - сокиру і ніж - викинув у ставок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення