На Одещині мати поплатилася за дзвінок в поліцію про зниклого сина

 Обозреватель

Невдало "пожартувала" з правоохоронцями жителька Арциза Одеської області, яка зробила неправдиве повідомлення про зникнення неповнолітнього сина. Як виявилося, хлопець просто був у батька, про що мати знала.

Як повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області, 47-річна жителька райцентру повідомила про зникнення 13-річного сина, який, нібито, не з'являвся вдома близько трьох днів.

Протягом декількох годин поліцейські відшукали хлопця і з'ясували, що він нікуди не зникав, а пішов на кілька днів жити до батька, втомившись від того, що мати зловживає алкоголем і відмовляється виконувати батьківські обов'язки. І про те, куди він іде, син розповів матері.

Коли жінку викликали в поліцію для пояснень, вона з'явилася туди п'яна і не змогла толком пояснити, навіщо зробила неправдиве повідомлення про зникнення сина.

На горе-матір, в результаті, склали адміністративні протоколи за трьома статтями КУпАП - ч. 2 ст. 184 (Невиконання батьківських обов'язків), ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), а також ч. 2 ст. 178 (поява в нетверезому вигляді в громадському місці). Який штраф доведеться сплатити порушниці, визначить суд.

Крім того, правоохоронці направили лист в райдержадміністрацію щодо доцільності подальшого проживання хлопчика з матір'ю при наявності у нього батька.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення