На Одещині молодики розстріляли наглядачів за кладовищем: відома причина

У Білгород-Дністровському підстрелили наглядачів за кладовищем. За підозрою в замаху на вбивство двох пенсіонерів поліцейські затримали обох нападників. Про це розповіли у поліції Одеської області.

Напад стався ще у травні: 34-річний чоловік з 30-річним знайомим поранили зі зброї подружжя пенсіонерів, яке зробило їм зауваження з приводу розпивання на цвинтарі спиртних напоїв. Молодшого за віком правопорушника поліцейські розшукали того ж дня, а старшого оголосили в розшук. Поліцейські повідомили обом чоловікам (втікачеві заочно) про підозру за ч.2 ст.15 та п.12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України і розпочали слідчо-розшукові заходи.

"На слід розшукуваного фігуранта вийшли місцеві оперативники. Схопили його за місцем мешкання знайомих. Зараз чоловік чекає на обрання запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення", - розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олег Чукань.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення