На Одещині на хабарі спіймали одного з керівників Нацполіції

 СЕГОДНЯ

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою і Державним бюро розслідувань викрили в систематичні хабарі керівника підрозділу одного з райвідділів Головного управління Нацполіці на Одещині. Про це в Facebook повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що підполковник поліції налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від місцевих підприємців за безперешкодне здійснення комерційної діяльності. Вартість "послуг" зловмисника становила від трьохсот доларів США щомісяця з одного торгового місця", - говориться в повідомленні.

Також співробітники СБУ задокументували факт вимагання від приватного підприємця чотирьох тисяч американських доларів. За вказану суму чиновник обіцяв сприяння у визнанні родича комерсанта непридатним до військової служби.

"Правоохоронці затримали поліцейського на робочому місці при отриманні трьох тисяч вісімсот доларів США – чергового траншу хабара. Раніше оперативники спецслужби зафіксували отримання зловмисником неправомірної вигоди в розмірі п'ятисот американських доларів", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення