На Одещині нетвереза мати вбила дитину - МВС

 МВС

Нетвереза мати, намагаючись заспокоїти свою п'ятимісячну доньку, завдала їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких дитина померла в лікарні. У Київський відділ поліції надійшло повідомлення з медустанови про те, що в міську лікарню доставлене немовля із закритою черепно-мозковою травмою.

Лікарі кілька днів боролися за життя дівчинки, проте отримані травми були несумісні з життям і дитина померла. Правоохоронці негайно приступили до розслідування. Було встановлено, що дитина проживала з батьком і матір'ю в квартирі на вул. 25-ї Чапаєвської дивізії, звідки і була доставлена в лікарню. Поліцейські оглянули житло, де виявили порожні пляшки з-під алкоголю. Надалі з'ясувалося, що спиртним зловживали батьки дівчинки і вони не завжди приділяли їй належної уваги. Правоохоронці запідозрили в побитті дитини її мати. Допити свідків і результати проведених експертиз підтвердили версію поліції.

У ході слідства 32-річна одеситка розповіла, що в той трагічний день повернулася додому в стані сильного алкогольного сп'яніння. Співмешканець спав, а крихітна дочка голосно плакала. Мати витягла дитину з ліжечка, але малятко продовжувало кричати. Це дуже дратувало жінку. Тому, розгойдуючи дочку на руках, мати кілька разів вдарила дитину головою об шафу. Дівчинка затихла. Побачивши, що речі дочки забруднені кров'ю, жінка вирішила їх викинути. Поклала немовля в ліжко, а сама пішла. Повернувшись, вона виявила, що малятко важко дихає, тому викликала швидку допомогу.

«Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - розповідає начальник Київського відділу поліції м. Одеси Микола Піщанський. - Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення