На Одещині однорічна дитина перекинула на себе чайник з окропом

У Білгород-Дністровському районі Одеської області однорічна дитина отримала важкі опіки, перекинувши на себе чайник з окропом.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, попередньо встановлено, що напередодні увечері 21-річна мати хлопчика, займаючись домашніми справами, залишила його на кухні без нагляду. Граючи, дитина потягнула за шнур електрочайника, який перекинувся і окріп вилився на хлопчика.

Мати не зверталась до медиків, лише змастила опіки олією, а вранці розповіла про подію знайомій, яка й викликала місцевого лікаря.

Машиною швидкої допомоги потерпілого оперативно доставили до реанімаційного відділення обласного опікового центру (Одеса).

За наявною в поліції інформацією, за місцем проживання сім'я характеризується позитивно, в поле зору правоохоронців та соціальної служби у справах дітей не потрапляла. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення