На Одещині побили медиків швидкої допомоги, які прибули за викликом

 СЕГОДНЯ

У місті Чорноморську Одеської області сьогодні, 28 жовтня, побили медиків швидкої допомоги, які прибули за викликом до пенсіонерки.

Як повідомили в міському відділенні поліції, НП сталася о 3.00, коли бригада "швидкої допомоги" прибула за викликом, що надійшов з адреси проспект Миру, 15-а.

"Той, хто дзвонив на лінію" 103", повідомив, що потрібна допомога жінці похилого віку. При вході в житло на медиків накинувся чоловік, як з'ясувалося, який був син тієї самої пацієнтки, і став наносити удари медпрацівникам", – розповіли в поліції

Коли на місце прибули правоохоронці, довелося викликати ще одну машину швидкої допомоги – як зазначається, серйозно постраждали фельдшер і водій першої бригади. Їх доставили в лікарню, де діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої м'яких тканин голови.

Зловмисника також конвоювали в лікарню – для встановлення наявності в крові алкоголю.

"Підтверджено, що він знаходився в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. В даний час з'ясовуються всі обставини події. Після цього буде прийнято відповідне правове рішення", – доповнили в поліції

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення