На Одещині прикордонники виявили понад 35 кілограм наркотиків

 Depo

Виявлені наркотики доставлено в Роздільнянський відділ національної поліції для проведення подальших слідчих дій. Наразі оперативні заходи продовжуються

На Одещині співробітники Державної прикордонної служби України та Національної поліції виявили та вилучили велику кількість наркотичної речовини, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Реалізовуючи оперативну інформацію, офіцери оперативно-розшукового управління Південного регіонального управління разом з представниками Національної поліції провели санкціоновані обшуки. Вони здійснювалисяу низці приватних помешкань одного з селищ Роздільнянського району Одеської області, що знаходиться поблизу державного кордону. У ході обшуків, в одному з приватних будинків прикордонний пес знайшов схованку, в якій знаходилось майже 35 кілограм канабісу. Ще 7 кущів марихуани правоохоронці виявили на городі. За іншою адресою правоохоронці виявили приблизно 1 кг марихуани, декількох грамів порошку білого кольору та ампулу з невстановленою прозорою речовиною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення