На Одещині ревнивець заліз по трубі у квартиру колишньої та підпалив її (фото, відео)

На Одещині 34-річний чоловік підпалив квартиру, в якій проживала його колишня співмешканка, 24-річна дівчина. Поліцейські викрили зловмисника того ж дня. Тепер йому загрожує тюрма на такий самий термін, як різниця у віці з колишньою.

"34-річний зловмисник по газовій трубі піднявся на балкон квартири, розташованої на останньому поверсі двоповерхового будинку в одному з сіл Березівського району, яку винаймала його колишня 24-річна співмешканка. Розбивши віконне скло, чоловік проник в оселю, у спальній кімнаті запальничкою підпалив ковдру і втік. Унаслідок підпалу та подальшого загоряння вогнем було знищено майно в квартирі на загальній площі 20 квадратних метрів", - повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

Пожежу ліквідували співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Унаслідок події ніхто не постраждав: на момент скоєння підпалу квартирантки вдома не було.

Поліцейські вжитими заходами того ж дня встановили, що до злочину причетний колишній співмешканець жінки. Його оперативно розшукали на Миколаївщині, де він проживав. Чоловік пояснив, що вчинив підпал через ревнощі. У нього вилучили одяг, в який він був одягнений у момент скоєння злочину, телефон та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

"Правопорушника відразу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Слідство триває", - розповів т.в.о. начальника Березівського районного відділу поліції підполковник поліції Микола Древов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення