На Одещині спалили редакцію незалежного інтернет-видання (фото)

В Овідіополі Олеської області в ніч на 21 жовтня невідомі кинули "коктейль Молотова" в приміщення редакції місцевого інтернет-видання Альтернатива. Про це повідомляє Національна спілка журналістів України.

Внаслідок пожежі офіс отримав значні пошкодження.

"Це вже другий злочин, скоєний проти місцевого незалежного медіа протягом тижня. У суботу, 17 жовтня, головного редактора Альтернативи Романа Варшанідзе побили троє невідомих під час зйомок. Національна спілка журналістів України засуджує напад на журналіста, протестує проти грубого залякування медіа, яким є підпал редакції, і закликає правоохоронців до оперативного розслідування злочинів", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, Варшанідзе з посиланням на слова очевидців повідомив, що двоє невідомих розбили вікно і кинули пляшку із запальною сумішшю у вікно редакції.

У приміщенні обгоріли меблі, підлога, але редакція і техніка не вигоріли, оскільки сусіди змогли до приїзду пожежників загасити полум'я.

На місце інциденту оперативно прибули поліцейські і пожежні.

У спілці журналістів також додали, що в серпні 2017 року на Варшанідзе вже було скоєно напад з битами, після якого журналіст потрапив до реанімації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення