На Одещині старенька бабуся впала і кілька днів пролежала в лісосмузі

На Одещині поліцейські за лічені години розшукали літню жінку, яка повертаючись додому впала та кілька діб лежала в лісосмузі. Наразі 74-річна жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життю минула. Про випадок повідомили у Національній поліції України.

Поліцейські з’ясували, що старенька раніше ходила до знайомих у гості, лишалася у них на день-два і поверталася, тому родичі спочатку намагалися розшукати її самостійно, а коли зрозуміли, що втрачають час, звернулися по допомогу до поліції.

"Правоохоронці відразу розпочали пошуки, і за дві години розшукали пенсіонерку. Вона, знесилена, лежала в лісосмузі поблизу села, де впала, коли гуляла околицями, і не змогла підвестися. Старенькій надали невідкладну допомогу, напоїли її та привезли додому, де на неї вже чекала викликана поліцейськими швидка", - розповіли у пресслужбі.

Лікарі констатували у жінки переохолодження та зневоднення організму, зауважили, що якби вона пробула без допомоги ще деякий час, то вони вже не змогли б її врятувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення