На Одещині судитимуть "перевертнів у погонах"

 УНН

Слідчим відділом військової прокуратури Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 9-ти учасників організованого злочинного угрупування, до складу якого входили діючі та колишні працівники органів Національної поліції, прокуратури та раніше судимі особи. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

Досудовим розслідуванням установлено, що раніше судимі мешканці м.Чорноморська Одеської області у період з липня по вересень 2016 року, зорганізувавшись у стійке злочинне об’єднання для вчинення злочинів корисливої спрямованості здійснили злочини, пов’язані з крадіжкою із помешкань громадян та сховищ підприємств на території м.Чорноморська та м.Одеси, застосовуючи насильство, порушуючи безпеку та громадський порядок, а також готувались до інших подібних злочинів.

Для прикриття своєї злочинної діяльності та сприяння в ухиленні від кримінальної відповідальності за скоєні злочини до угрупування були залучені співробітники місцевих органів Національної поліції та прокуратури.

Так, 22 вересня 2016 р. Приморським районним судом м.Одеси за клопотанням слідчого військової прокуратури Південного регіону України обрано запобіжний захід для учасників злочинної групи у виді тримання під вартою.

Дії всіх вищезазначених осіб загалом кваліфіковано за ч.2 ст.121, ч.4 ст.296, ст.386, ч.1 ст.14, ч.5 ст.185, ч.1 ст.396, ч.2 ст.27, ч.4 ст.296 КК України.

Нагадаємо, сьогодні Галицький районний суд міста Львова обере запобіжний захід трьом працівників поліції, яких звинувачують у здійсненні протиправної діяльності на території залізничного вокзалу Львова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення