На Одещині священник УПЦ МП регулярно ґвалтував малу доньку, а згодом "пустив по колу"

На Одещині 37-річного чоловіка затримали за підозрою у розбещенні доньки. Місцеві ЗМІ припускають, що це священник УПЦ МП.

У вівторок, 11 липня, в Одеській області правоохоронці помістили під варту 37-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні доньки. Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що 37-річний житель Білгород-Дністровського району розбещував 14-річну доньку. Повідомляється, що він переконував дівчину нікому не розповідати про це.

"Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у розбещенні неповнолітньої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини скоєння правопорушення", - прокоментували у поліції.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України - розбещення неповнолітніх. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

За інформацією місцевого видання "Думська", затриманий є священником Одеської єпархії УПЦ Московського патріархату. Про це повідомили одразу два джерела в правоохоронних органах. За даними слідства, батько дівчинки вчиняв із нею розпусні дії мало не з перших років життя, а коли вона підросла до 14 років, почав регулярно ґвалтувати. Батюшка також "поділився" дитиною з колегою — Сергієм Д., настоятелем храму в сусідньому селі. Священнослужителям оголосили про підозру за ст. 152 КК України. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

"Батько дівчинки, настоятель сільського храму В'ячеслав А. вчиняв із нею розпусні дії мало не з перших років життя, а коли вона підросла до 14 років, почав регулярно ґвалтувати", - пише видання.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення