На Одещині викрали людину (відео)

Зловмисник разом зі спільниками увірвались до помешкання 44-річного чоловіка, застосувавши сльозогінний газ і фізичну силу, відібрали у нього мобільним телефоном, а тоді заштовхали до автомобіля, на якому приїхали, та вивезли у середмістя. Про це повідомляє Національна поліція

Опинившись на вулиці сам на сам, потерпілий відразу звернувся до поліції та повідомив про обставини події.

З метою затримання транспортного засобу, на якому пересувалися правопорушники, на території міста негайно був введений спеціальний оперативний план «Перехват». За кілька годин автомобіль був зупинений на виїзді з міста. За кермом був 35-річний громадянин однієї з країн Східної Європи.

Слідчі Шевченківського відділення поліції вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та затримання інших учасників злочинного діяння. Досудове розслідування за вказаними фактами триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення