На Одещині затримали банду з викраденою людиною в багажнику (фото, відео)

СБУ ліквідувала банду, яка тероризувала жителів і гостей міста Южне Одеської області. У підприємців бандити вимагали великі суми. Чотирьох вихідців з Кавказу взяли тоді, коли вони викрали підприємця. Про це повідомляє пресцентр установи.

"До складу групи входили уродженці однієї із закавказьких країн з кримінальним минулим. Вони, створюючи штучні конфліктні ситуації, вимагали з потерпілих великі суми грошей та майно. Аби змусити «жертв» заплатити, фігуранти застосовували психологічний тиск і фізичну розправу", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці узнали, що бандити готуються до викрадення бізнесмена. Вони намагалися «вибити» з потерпілого земельну ділянку, ринкова вартість якої становить близько 200 тис. грн. Чоловіки змушували потерпілого переоформити землю на них за нібито погашення неіснуючого боргу.

Співробітники СБУ встановили місце перебування всіх учасників угруповання та затримали їх. На момент спецоперації зловмисники перевозили власника земельної ділянки в багажнику автомобіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення