На Одещині жінка народила дівчинку на березі річки і одразу втопила

На Одещині поліцейські викрили 28-річну мешканку Балти у вбивстві своєї новонародженої дитини. Про це повідомили у поліції Одеської області.

Жінка звернулася на прийом до лікаря-гінеколога, яка виявила у пацієнтки ознаки недавніх пологів і повідомила про це в правоохоронні органи. Поліцейським, які проводили подальшу перевірку, громадянка розповіла, що на облік по вагітності в жіночій консультації вона не ставала свідомо, оскільки дитина була небажаною і вона позбулася її відразу після пологів.

"Тиждень тому, відчувши родові перейми, фігурантка пішла на беріг річки, розташованої неподалік оселі, де народила дівчинку і відразу кинула її в воду. Тіло немовляти поліцейські направили судово-медичному експерту для встановлення причин смерті. Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури", - повідомив начальник Подільського районного управління поліції Віталій Мельниченко.

Вирішується питання про оголошення жінці підозри за статтею 117 Кримінального кодексу України та обранні запобіжного заходу. За умисне вбивство новонародженої дитини законом передбачено покарання у вигляді до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення