На Одещині знайшли мертвими двох 13-річних хлопчиків, яких розшукували батьки (відео)

На Одещині поліцейські з рятувальниками виявили у штучній водоймі тіла двох зниклих підлітків. Про те, що 13-річні хлопці з села Вигода вчора вдень пішли разом на прогулянку і не повернулися додому, спецслужбам сповістили рідні одного із них сьогодні вранці. Про це повідомляють у поліції Одеської області.

"Батьки власними силами сподівалися розшукати синів: мали надію, що ті десь поїхали, бо їх бачили біля залізниці. Втім невдовзі одяг одного розшукуваного виявив охоронець штучної водойми для поливу виноградників у селі Березань. Після цього вони звернулися по допомогу до нас", - розповів начальник сектору ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 2 Олександр Маренченко.

Пошукову операцію поліцейські з рятувальниками відразу розгорнули саме там, і за кілька годин, на превеликий жаль, обох дітей знайшли без ознак життя. Їх водолази дістали із дна басейна. Попередньо, причина смерті хлопців – утоплення. У рамках провадження, розпочатого слідчими за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, тіла дітей будуть направлені на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення