На Одещині зухвало пограбували АЗС: нападників затримали (фото, відео)

На Одещині зловмисникам оголосили підозру через пограбування АЗС. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що до автозаправної станції правопорушники прийшли пішки близько п’ятої години ранку. Погрожуючи пістолетом 20-річному оператору, вони зв’язали хлопця скотчем, а тоді відібрали у нього особисті речі, забрали з каси та сейфа майже 21 тисячу гривень і пішли геть.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області спільно з відділом поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 викрили чоловіків за два дні потому. Один правопорушник – 31-річний уродженець сусідньої держави, який оселився у місті Рені, другий - 29-річний одесит. Затримали їх за місцем тимчасового мешкання.

В ході обшуків у зловмисників правоохоронці вилучили зброю, особисті речі потерпілого, гроші та інші речові докази.

Обом чоловікам слідчі повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Наразі підозрювані в ізоляторі тимчасового тримання перевіряються на причетність до інших злочинів, скоєних на території регіону. За розбій правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення