На Одеській трасі під Києвом розбилися фури і бензовоз

 СЕГОДНЯ

На трасі Київ-Одеса ввечері у вівторок, 20 листопада, відбулося дві великі аварії. Близько 19 години в районі села Глеваха в ДТП потрапили фура Volvo і вантажівка DAF.

За попередніми даними, вантажівка Volvo з номерами болгарської реєстрації, завантажена пральними машинами, рухалася в бік Одеси. В автомобіль ззаду врізався DAF. В результаті зіткнення, у DAF була практично повністю розбита кабіна, з пошкодженого бака на дорогу вилилося багато палива. На місце виїжджали рятувальники ДСНС, які змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини і відбуксирували фуру.

Ще одна аварія сталася за участю бензовоза. За словами очевидців, водій не впорався з керуванням, і зніс близько 20 метрів відбійника, після чого з'їхав в кювет і "обвився" навколо рекламного стовпа. Дивно, але в ДТП обійшлася без постраждалих.

Нагадаємо також, що вранці утворився багатокілометровий затор на Одеській трасі під Києвом. На дорозі "Газель" врізалася в лісовоз. В аварії постраждали водій і пасажир "Газелі", їх госпіталізували.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення