На Одеській трасі в Києві протестувальники підпалили шини

 Канал 112

На Одеській трасі у Києві протестувальники підпалили шини. Про це повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Тут вже горять шини, запалили кілька десятків шин. Активісти вимагають прийняття документа законопроекту щодо врегулювання ситуації з транзитом і ввезенням авто з іноземними номерами. Поки ні рятувальники, ні пожежники не підходять до вогню, кажуть, що ситуація під контролем. Активісти зазначають, що будуть стояти, поки вимоги не будуть почуті. Вони будуть підходити під Кабмін вимовити свої вимоги. Акція мирна, знаходиться під контролем силовиків", - сказав корреспондент.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві протестувальники частково перекрили в'їзд до столиці на Одеській, Бориспільській та Житомирській трасах. Люди вимагають прийняття законопроекту №5567 про врегулювання транзиту, тимчасового ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією для особистого користування.

Відзначимо, 22 грудня 2016 року вКиєві автомобілісти частково перекривали вулицю Грушевського з вимогою притягнути увагу до законопроекту №5567 про врегулювання транзиту, тимчасового ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією для особистого користування. За словами учасників мітингу, документ дозволить водіям законно їздити на автомобілях з іноземною реєстрацією за певну плату.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення